Matchd

Hoevelaken, Gelderland


Bedrijfsinformatie Matchd

Matchd Matchd is het detachering- en werving- & selectiebureau voor Overheid, ICT, Finance, Technische en Office functies op HBO- en WO-niveau.
Wij helpen gemeenten, waterschappen, provincies, rijksoverheid en commerciële bedrijven met het vinden van de juiste professional voor hun vacature.
Persoonlijk contact staat hierbij centraal.

Op zoek naar een (vaste) baan?
Matchd heeft voornamelijk tijdelijke vacatures en interim opdrachten. Dit betekent zeker niet dat de kans op een vaste baan heel klein is. Integendeel zelfs, het komt regelmatig voor dat een tijdelijke opdracht omgezet wordt in een vaste aanstelling. Komt het project toch tot een einde dan heb je in ieder geval een leuke tijd gehad, veel geleerd en een waardevol netwerk opgebouwd om snel weer een nieuwe job te kunnen vinden.

Freelance & ZZP
Ook freelance, ZZP en interim kandidaten bemiddelen wij graag naar een nieuw project. Dit kan een fulltime of parttime project zijn.

Adresgegevens

Matchd
Hogebrinkerweg 10
Hoevelaken, Gelderland
https://www.matchd.nl/
033 – 204 8 204

Geen Vacatures van Matchd

Matchd heeft nog geen vacatures geplaatst.

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank