KBS Advocaten

Utrecht, Utrecht


Bedrijfsinformatie KBS Advocaten

KBS Advocaten KBS Advocaten N.V. (KBS) is werkzaam voor instellingen, organisaties en individuele beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, verzekeringsmaatschappijen en staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening en een efficiënte kantoororganisatie.

KBS behandelt in het bijzonder zaken op het gebied van gezondheidsrecht, ondernemingsrecht (waaronder insolventierecht), aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, bestuursrecht en arbeids- en ambtenarenrecht.

Ter bevordering van de deskundigheid werkt KBS samen met 16 andere middelgrote advocatenkantoren in Nederland, die zijn aangesloten bij de vereniging Netlaw waaraan inmiddels meer dan 500 advocaten en notarissen deelnemen. Voorts onderhoudt KBS nauwe relaties met accountants-kantoren, belastingadviseurs en notarissen in de regio.

Adresgegevens

KBS Advocaten
Euclideslaan 8
Utrecht, Utrecht
http://www.kbsadvocaten.nl
0302122800

Geen Vacatures van KBS Advocaten

KBS Advocaten heeft nog geen vacatures geplaatst.

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank