Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Middelpunt
 • Plaats: Middelburg
 • Plaatsingsdatum: 21-11-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor verschillende opdrachtgevers in Zeeland en West-Brabant is Maandag® Middelburg doorlopend op zoek naar beleidsmedewerkers Ruimtelijke Ontwikkeling.


Jij bent als beleidsmedewerker RO verantwoordelijk voor het adviseren, voorbereiden en opstellen van vaak complexe (herzieningen van) bestemmingsplannen. Op basis van een ruimtelijke visie begeleid je inhoudelijk en procesmatig de planologische procedures. Daarnaast behandel je ook de ruimtelijke ordeningsverzoeken aan de hand van het geldende beleid. Je werkt en denkt integraal en bent export op het gebied van RO voor de initiatiefnemers, collega's, college en raad. Je onderhoudt in- en externe contacten en levert inhoudelijke expertise op (strategisch) beleidsmatig- en juridisch niveau. Tevens ben je ten allen tijden in staat creatief in oplossingen te denken.


Je taken en verantwoordelijkheden:

•   Je onderzoekt en vertaalt ontwikkelingen op het terrein van ruimtelijke zaken en doet voorstellen voor college en/of raad tot ontwikkeling of wijzigen van ruimtelijk beleid en/of werkt alternatieven uit vanuit een brede integrale blik.

•   Je stelt (vaak complexe) bestemmingsplannen incl. herzieningen én strategische beleidsnota's op.

•   Je verricht taken binnen planologische procedures, verzorgt de administratief-juridische begeleiding van bestemmingsplannen en begeleidt wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de Wro.

•   Je begeleidt maatschappelijke initiatieven op je vakgebied en hebt daarbij oog voor samenwerking tussen inwoners/bedrijven en gemeente.

•   Je behandelt bezwaar- en beroepsschriften en vertegenwoordigt de gemeente in rechte.


PROJECTINFORMATIE: startdatum in overleg | uren in overleg | minimaal voor 3 maanden


Gestelde eisen

•    Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma; bijvoorbeeld richting ruimtelijke ontwikkeling, planologie en/of omgevingsrecht.

•    Je hebt aantoonbare ervaring met beleidsontwikkeling en -implementatie in het fysiek-ruimtelijke domein en bent allround adviseur op het brede vakgebied van de ruimtelijke ordening.

•    Je bent in staat goede adviezen op te stellen waarin je de uitgangspunten beschrijft, de consequenties kunt benoemen en alternatieven kunt aanreiken.

•    Je beschikt over een analytisch denkvermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en zelfbewust. 

•    Je bent proactief, verbindend, politiek- en omgevingssensitief.

•    Je kunt projectmatig werken, zoekt organisatie breed de samenwerking op, vindt het vanzelfsprekend om betrokken te zijn en bereikt je doelen en resultaten daardoor moeiteloos.
Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000, > EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 630 347 819

Bedrijfsprofiel

Wij bij Maandag® bieden jou het volgende:de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen door middel van het aanbieden van uitdagende opdrachten. We maken jouw wensen hierin bespreekbaar en gaan samen op zoek naar de meest passende opdrachten.Voor de opdracht bieden wij jou een marktconform salaris volgens de cao CAR-UWO. Je wordt hierin ingeschaald op basis van de functie opdracht, jouw opleiding en werkervaring.Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort hierin tot de mogelijkheden,Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen via onze Maandag® Academy.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op JuridischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Juridische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Juridische.
 • Export Compliance Officer bij een innovatief productiebedrijf in Tilburg

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Onze opdrachtgever, een internationaal productiebedrijf, is gevestigd in Tilburg en is met ongeveer 850 werknemers een van de grootste industriële werkgevers van Midden Brabant.WerkzaamhedenAls Export Compliance Officer draag je bij aan de naleving van internationale voorschriften voor deexport van grondstoffen en technologiën uit de EU. Je adviseert, begeleidt en ondersteunt in alle Security Trade Control (STC) gerelateerde zaken voor alle bedrijven uit de...

  Stad Vacaturebank
 • Tijdelijk juridisch medewerker bij creatieve agency in Amsterdam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Vanwege verandering in aandeelhouder(s) zoekt dit creatieve agency in Amsterdam een tijdelijk juridisch medewerker voor 24 tot 32 uur per week. De opdracht duurt zo'n 6 tot 12 weken. You will support the General Counsel by doing supportive tasks such as:Arrange signing, scanning, filing/storage of documentsOrganize and attend meetings or conference calls; draft minutesLegal review of contracts and other legal documentationResearch on legal mattersMostly contract...

  Stad Vacaturebank
 • Projectleider/Adviseur

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Door een toenemende vraag vanuit de markt zijn wij op zoek naar een: projectleider / adviseur ruimte en ontwikkeling.Als adviseur ruimte ben je verantwoordelijk voor de integrale, vakinhoudelijke en strategische advisering over ruimtelijke ordening en bijkomende milieuaspecten in verschillende (typen) projecten voor verschillende typen opdrachtgevers. Je stelt zelf bestemmingsplannen op en coördineert een diversiteit aan ruimtelijke processen. 

  Stad Vacaturebank
 • Jurist Omgevingszaken & Algemene Juridische Zaken

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Leeuwarden

  Als jurist geef je invulling aan deze opdracht op het gebied van het omgevingsrecht, in het bijzonder het beleidsveld ruimtelijke ordening. Daarnaast spelen ook de politiek-bestuurlijke aspecten een grote rol in deze functie en ben je breed inzetbaar voor algemene juridische onderwerpen.Verantwoordelijkheden:Advisering Omgevingswet en juridisch advies over GS en PS-stukken; Afhandeling van WOB verzoeken;Het eventueel aanpassen van de Verordening ruimte;Afhandeling van verzoeken tot toepassing...

  Stad Vacaturebank
 • Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Jij bent de Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening die zichzelf onderscheidt. Waarin? In het samen schakelen met verschillende partijen en voor jou is praten op verschillende niveaus geen probleem.Werk jij momenteel als Beleidsmedewerker in de Ruimtelijke Ordening, maar ben je op zoek naar een baan met meer afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Zou je graag je kennis en werkveld willen verbreden door op verschillende plekken aan verschillende opgaven te werken?Je kan goed...

  Stad Vacaturebank

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank