Wij zoeken Elly!

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Public
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 11-05-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

We zoeken een Elly. Een wat? Een Elly… Wat is dat dan een Elly? Lees dan verder....

Nou Elly is de spin in het web op ons kantoor. Ze is de rechterhand van de directie en zorgt dat alles op kantoor reilt en zeilt. Als je een collega van Elly bent en je hebt een vraag, dan weet je wat de oplossing gaat zijn; vraag het aan Elly. Moet er een zakelijk event georganiseerd worden? Elly gaat het, samen met jou, helemaal regelen. Moet je naar het hoofdkantoor in Parijs of naar een andere Internationale meeting? Elly regelt het allemaal voor je. Daarnaast is Elly ook de collega die als eerste aan je vraagt hoe je vakantie geweest is!

Elly zorgt bijvoorbeeld ook voor de financiële administratie. Ze is zelf geen boekhouder maar weet wel hoe ze moet zorgen dat de boekhouding alles heeft om compleet te zijn. Vervolgens helpt ze de directeur om de cijfers om te zetten naar cijfers en KPI's zodat iedereen weet hoe het gaat. Ze regelt de mutaties in de arbeidsvoorwaarden, maar ook als je ziek bent bel je Elly.

Tegelijkertijd is iedereen op kantoor (inclusief de directie) ook een beetje bang voor Elly, want als je je declaratie niet op tijd inlevert of je laat je vieze koffie kopje staan dan leer je een heel andere kant van Elly kennen.

Een kort overzicht van Elly's werkzaamheden:

 • Ondersteuning bieden bij projecten van het filiaal;
 • Coördineren van de controle processen;
 • Coördineren van het HR-proces;
 • Zorgen voor officemanagement taken;
 • 4x per jaar mee helpen met het organiseren van een sales conference.

Elly is dus een echte duizendpoot! Iemand die stevig in haar schoenen staat en als een moeder van het team zorgt dat iedereen optimaal kan presteren.

Elly beschikt daarnaast over de volgende punten:

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding;
 • Minimaal 1 jaar ervaring binnen een vergelijkbare positie;
 • Een bovengemiddelde gastvrije instelling en de drive om verwachtingen te overtreffen;
 • Goed gevoel voor plannen, organiseren en time management.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Het bruto maandsalaris voor de Elly die wij zoeken ligt tussen de €2700 en €3500 per maand. Daarnaast krijg je 25 vakantie dagen, 8% vakantie geld, een laptop, een telefoon en de mogelijkheid om hybride te werken. Ben jij de Elly die wij zoeken? Reageer dan direct!

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever

Gestelde eisen

Elly zorgt bijvoorbeeld ook voor de financiële administratie. Ze is zelf geen boekhouder maar weet wel hoe ze moet zorgen dat de boekhouding alles heeft om compleet te zijn. Vervolgens helpt ze de dir

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3500 per maand

Informatie over Independent Public

We zoeken een Elly. Een wat? Een Elly… Wat is dat dan een Elly? Lees dan verder....

Independent Public
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op JuridischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Juridische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Juridische.
 • Programma-manager Schoolmaaltijden (32 uur per week)

  Toegevoegd op 21-04-2023 door Independent Public

  Wil jij je inzetten voor de ontwikkelingskansen van kinderen en de aanpak van kinderarmoede?In opdracht van het ministerie van OC&W voeren wij tot eind december 2023 samen met het Rode Kruis (RK) het programma Schoolmaaltijden uit. Doel van dit programma is dat zoveel mogelijk kinderen (in het primair en voortgezet onderwijs) met een gevulde maag in de klas zitten. Ben je een ervaren programma-manager en wil je zorg dragen voor de uitvoering van een impactvol programma? Verantwoordelijk...

  Independent Public
 • Nutrition Professional for Patent Support Officer Role

  Toegevoegd op 17-04-2023 door Independent Public

  A global leader in the FMCG industry is currently looking for a Patent Support Officer. Do you have a Masters Degree in Food, Chemistry or Biology? Would you like to dive into patent processes? Then this might be the perfect opportunity youKey Responsibilities: Organizing the patent department administrative procedures, including an independent role in managing and keeping up to date the sophisticated patent data management system;Describe the business context; Team & department...

  Independent Public

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank