Jurist Consumentenrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Klaverblad Verzekeringen
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 24-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

De functie Als Jurist van de Klaverblad Rechtsbijstand Stichting help je jouw klanten bij het oplossen van uiteenlopende juridische problemen. Onze klanten vertegenwoordigen een doorsnede van de samenleving. De klanten die je bijstaat zijn dus heel verschillend. We staan hoofdzakelijk particulieren bij, maar ook het midden- en klein bedrijf voorzien we van rechtshulp. De zaken die onze klanten aanbrengen zijn heel divers. In de verdeling van het werk hanteren we een persoonlijke benadering. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen input, groei en ontwikkeling.

Dit is wat je gaat doen:

 • Je adviseert klanten, onderhoudt contact met deskundigen en behartigt de belangen van de klant richting de wederpartij. Waar dat nodig is, voer je zelfstandig procedures;
 • Je verzorgt alle contacten en de dossiervorming vanaf de melding tot en met de afronding van het dossier;
 • Je houdt juridische ontwikkelingen bij en deelt deze kennis met collega’s.

Gestelde eisen

Wat breng je mee? Je hebt een passie voor het vak. Je beschikt over juridische kennis op het gebied van consumentenrecht. Het helpen van klanten en het samenwerken met collega’s is waar jij energie van krijgt. Iedere klant en wederpartij is anders. Je kunt goed omgaan met deze diversiteit en weet je communicatiestijl aan te passen aan je gesprekspartner.

Daarnaast herken jij jezelf hierin:

 • Je hebt een minimaal een afgeronde HBO rechten;
 • Je hebt relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met zelfstandig procederen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent positief en ondernemend ingesteld;
 • Je bent een echte verbinder en teamspeler;
 • Je bent bereid om één avond per drie weken tot 20:00 uur te werken. Je bent dan als deskundige bereikbaar voor klanten.

Uren

32-40

Salaris

33.000 - 58.000``

Meer informatie

De afdeling De afdeling Rechtsbijstand bestaat uit ruim 40 medewerkers en verzorgt de rechtshulp voor klanten van Klaverblad Verzekeringen met een rechtsbijstandverzekering. We staan zowel particulieren als het MKB bij. Kwaliteit bieden vinden wij belangrijk. Wij streven dan ook het verlenen van ongewoon goede rechtshulp aan onze klanten na. Dit doen we door als team goed samen te werken. Daarbij proberen we ieders kwaliteiten optimaal te benutten en verder te ontwikkelen.
Wij geloven erin dat dit alleen lukt met goede begeleiding en maatwerk. In de praktijk ziet dat er zo uit: Iedere nieuwe medewerker krijgt een begeleider, ongeacht of je starter of ervaren bent.
Daarnaast evalueren we wekelijks met het team hoe het met iedereen gaat.
Hoe druk ben je? Ben je de aankomende dagen veel afwezig door zittingen? Met deze informatie houdt de werkverdeler rekening bij het verdelen van nieuwe zaken. Zoals gezegd: maatwerk!

Informatie over Klaverblad Verzekeringen

Wie wij zijn? Klaverblad wil een unieke coöperatieve verzekeraar zijn door ongewoon goede dienstverlening aan te bieden aan consumenten, ZZP’ers en het MKB. Daar maken we ons dagelijks met ca. 400 medewerkers hard voor. Al sinds 1850 varen we hiermee onze eigen koers en daar zijn we trots op! Ongewoon goed. Dat willen we ook zijn als......
Lees meer over Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op JuridischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Juridische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Juridische.
 • Jurist en functionaris gegevensbescherming

  Toegevoegd op 07-02-2019 door CuraMare

  Jurist en functionaris gegevensbescherming 36 uur Voor onze afdeling bestuursondersteuning zijn wij op korte termijn op zoek naar een jurist en functionaris gegevensbescherming. Wat ga je doen? Samen met de bestuurssecretaris en jurist binnen onze afdeling adviseer en ondersteun je de raad van bestuur van CuraMare, managers, medewerkers en medisch specialisten op verschillende rechtsgebieden. Dit betreft vooral gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht,...

  CuraMare
 • Jurist Wonen

  Toegevoegd op 24-01-2019 door Klaverblad Verzekeringen

  De functie Als Jurist van de Klaverblad Rechtsbijstand Stichting help je jouw klanten bij het oplossen van uiteenlopende juridische problemen. Onze klanten vertegenwoordigen een doorsnede van de samenleving. De klanten die je bijstaat zijn dus heel verschillend. We staan hoofdzakelijk particulieren bij, maar ook het midden- en klein bedrijf voorzien we van rechtshulp. De zaken die onze klanten aanbrengen zijn heel divers. In de verdeling van het werk hanteren we een persoonlijke benadering....

  Klaverblad Verzekeringen

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank