Administratief Juridisch Medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Tempo-Team
 • Plaats: Zwijndrecht
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij administratief sterk en heb jij juridische kennis? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een juridisch medewerker verwerken en behandelen.

Wat ga je doen?
Als medewerker verwerken en behandelen bij de Inspectie Leefomgeving en Transport ga je bezwaarschriften in behandeling nemen. Je beoordeelt of ze voldoen aan de eisen van de Algemene wet bestuursrecht en registreert het bezwaarschrift en de overige correspondentie in het systeem. Je verstuurt de ontvangstbevestiging en verzorgt de overige correspondentie. Je bekijkt of het bezwaar telefonisch toegelicht kan worden of dat het echt tot een hoorzitting zal komen. In het geval van een hoorzitting organiseer je deze en verzorg je het verslag hiervan. Ook bewaak je de termijn. Indien nodig schakel je hierover met de jurist bezwaar.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over juridische kennis op mbo-niveau en hebt basiskennis van de Algemene wet bestuursrecht.
 • Jouw communicatieve en redactionele vaardigheden zijn uitstekend.
 • Je kunt goed plannen en organiseren, bent proactief en houdt van samenwerken.

Wat krijg je van ons?

 • Een baan bij een topwerkgever: de Inspectie Leefomgeving en Transport!
 • Een baan voor 36 uur per week, tot en met juni 2020.
 • Een mooie werkplek in Zwijndrecht.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Korting via de personeelsvoordeelwinkel en BedrijfsFitnessOnline.
 • Korting bij Zilveren Kruis en Centraal Beheer.
 • Een mooi salaris van €2.618,98 per maand.

Jouw werkomgeving bij de Inspectie Leefomgeving en Transport
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zet in op leefbaarheid en bereikbaarheid, met een vlotte doorstroming in een goed ingerichte, schone en veilige omgeving.
De portefeuille Omgeving en Bestuur is de schakel tussen de inspectie en de buitenwereld. Ze zorgen ervoor dat de inspectie zichtbaar en herkenbaar is en in verbinding staat met burgers, bedrijven, partners, politiek en beleid.
Je komt te werken bij het Team Bureau Bestuurlijke Boete van de afdeling Juridische Zaken. Dat team heeft tot taak om geconstateerde overtredingen van o.a. Arbeidstijdenwet, Binnenvaartwet, Spoorwegwet, Luchtvaartwet, die opgenomen zijn in boeterapporten te beoordelen en een bestuurlijk boete op te leggen. Het Team behandelt ook de bezwaar- en (hoger) beroepschriften met betrekking tot deze opgelegde bestuurlijke boetes.

Zie jij dit wel zitten? Stuur ons dan uiterlijk vrijdag 6 december voor 12:00u je cv en uitgebreide motivatiebrief!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Uren

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over Tempo-Team

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visieTempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarktHet speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkersWe zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Tempo-Team
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op JuridischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Juridische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Juridische.
 • Export Compliance Officer bij een innovatief productiebedrijf in Tilburg

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Onze opdrachtgever, een internationaal productiebedrijf, is gevestigd in Tilburg en is met ongeveer 850 werknemers een van de grootste industriële werkgevers van Midden Brabant.WerkzaamhedenAls Export Compliance Officer draag je bij aan de naleving van internationale voorschriften voor deexport van grondstoffen en technologiën uit de EU. Je adviseert, begeleidt en ondersteunt in alle Security Trade Control (STC) gerelateerde zaken voor alle bedrijven uit de...

  Stad Vacaturebank
 • Tijdelijk juridisch medewerker bij creatieve agency in Amsterdam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Vanwege verandering in aandeelhouder(s) zoekt dit creatieve agency in Amsterdam een tijdelijk juridisch medewerker voor 24 tot 32 uur per week. De opdracht duurt zo'n 6 tot 12 weken. You will support the General Counsel by doing supportive tasks such as:Arrange signing, scanning, filing/storage of documentsOrganize and attend meetings or conference calls; draft minutesLegal review of contracts and other legal documentationResearch on legal mattersMostly contract...

  Stad Vacaturebank
 • Projectleider/Adviseur

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Door een toenemende vraag vanuit de markt zijn wij op zoek naar een: projectleider / adviseur ruimte en ontwikkeling.Als adviseur ruimte ben je verantwoordelijk voor de integrale, vakinhoudelijke en strategische advisering over ruimtelijke ordening en bijkomende milieuaspecten in verschillende (typen) projecten voor verschillende typen opdrachtgevers. Je stelt zelf bestemmingsplannen op en coördineert een diversiteit aan ruimtelijke processen. 

  Stad Vacaturebank
 • Jurist Omgevingszaken & Algemene Juridische Zaken

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Leeuwarden

  Als jurist geef je invulling aan deze opdracht op het gebied van het omgevingsrecht, in het bijzonder het beleidsveld ruimtelijke ordening. Daarnaast spelen ook de politiek-bestuurlijke aspecten een grote rol in deze functie en ben je breed inzetbaar voor algemene juridische onderwerpen.Verantwoordelijkheden:Advisering Omgevingswet en juridisch advies over GS en PS-stukken; Afhandeling van WOB verzoeken;Het eventueel aanpassen van de Verordening ruimte;Afhandeling van verzoeken tot toepassing...

  Stad Vacaturebank
 • Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Jij bent de Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening die zichzelf onderscheidt. Waarin? In het samen schakelen met verschillende partijen en voor jou is praten op verschillende niveaus geen probleem.Werk jij momenteel als Beleidsmedewerker in de Ruimtelijke Ordening, maar ben je op zoek naar een baan met meer afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Zou je graag je kennis en werkveld willen verbreden door op verschillende plekken aan verschillende opgaven te werken?Je kan goed...

  Stad Vacaturebank

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank