Innovatief Jurist

Baan gegevens

 • Bedrijf: Weagree B.V.
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 15-11-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Help driving change of the legal sector as a team member of a successful global legal innovator.

Weagree – succesvolle legal tech innovator

Weagree is wereldwijd een toonaangevende innovator die de juridische sector totaal overhoop haalt. Weagree’s contractcreatieapplicatie (contract automation) automatiseert het contractenwerk van juristen, op een uiterst disruptive manier. Onze “Weagree Wizard” creëert en beheert contracten, meestal voor de core business van onze klanten. Sinds 2006 innoveren we continu, en pionieren we in de toekomst van de juridische dienstverlening.

Weagree heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend portfolio van klanten opgebouwd; denk hierbij aan ondernemingen zoals ASML, TOTAL, Endemol Shine, Eneco, ProRail, Deutsche Bahn en een van de grootste ondernemingen uit Silicon Valley. Daarnaast is Weagree de private partner van de Verenigde Naties op het gebied van ‘legal tech’. Het daagt ons uit de hoogste kwaliteit werk te leveren.

We worden gezien als internationaal expert op het gebied van ‘contractenschrijven’ en inspireren onze klanten hun contracteerprocessen te verbeteren. We hebben een actieve LinkedIn community Drafting contracts met 35,000 juristen. Vanuit de hele wereld worden we benaderd om innovatieve oplossingen te creëren op het gebied van contract automation, ‘AI’, machine learning en blockchain.

Jouw verantwoordelijkheden
In nauwe samenwerking met onze onwaarschijnlijk gave klanten zul je:

 • alles leren over contracten (en over onze klanten). Je gaat ze inbouwen in de Weagree Wizard. Dit heeft alles te maken met puzzelen, en niets met programmeren.
 • nauw samenwerken met (de juristen bij) onze klanten – internationaal
 • ondersteunen van implementatie-partners, zowel in Nederland als wereldwijd
 • ideeën bedenken voor onze Weagree Wizard, en nieuwe functionaliteiten testen
 • Onze klanten zullen regelmatig je advies inwinnen over best practices op het gebied van modelcontracten, contracten-knowhow en legal tech.
Je leert ‘alles’ over grensoverschrijdend contracteren en de ins & outs van internationale overeenkomsten. Je beleeft hoe de toekomst van de juridische dienstverlening zich onder je handen ontwikkelt. Onze innovatieve klanten zullen met je brainstormen over legal tech en hun plannen (met Weagree) daarin. Dat betreft ook alternative legal services providers, accountantskantoren en legal startups, uit diverse landen.

Je krijgt meteen grote verantwoordelijkheid (en we zullen je natuurlijk helpen ‘as you go’). Je werkt aan grote projecten waarop we niet alleen apetrots zijn, maar die ook ongelooflijk inspireren. Ook zal je worden uitgedaagd om zelf initiatieven te ontplooien en te experimenteren met ideeën.

Ons team…
…is ambitieus: teamspelers die onafhankelijk, creatief denken. We werken samen.

Gestelde eisen

 Jouw profiel

 • Je Engels en Nederlands, ook schriftelijk, zijn uitstekend. Tevens Duits of Frans is een pre.
 • Je bent gefascineerd door technologie en innovatie
 • Je hoeft niet een jurist te zijn (maar het is wel een pre)
 • Je bent accuraat
 • Introvert is prima. Nerdy ook. Maar gewoon gedreven, resultaatgericht en gezellig kan uiteraard ook.
 • Je bent oprecht geïnteresseerd, doortastend en leergierig
 • Je inspireert ons.
Je taalgevoel is belangrijk. Er is geen enkel programmeerwerk. Je bent bereid te werken in een zeer dynamische, dagelijks veranderende omgeving. De afgelopen 13½ jaar was geen week hetzelfde.

Uren

De vacature is voor twee tot vier werkdagen per week, afhankelijk of we één of meerdere kandidaten aannemen. En onze verwachting is dat we je al gauw meer kunnen bieden

Meer informatie

 Praktische zaken
Je bent op zo kort mogelijke termijn (liefst direct) beschikbaar. De vacature is voor twee tot vier werkdagen per week, afhankelijk of we één of meerdere kandidaten aannemen. En onze verwachting is dat we je al gauw meer kunnen bieden. Ons kantoor is (een fenomenale ruimte) in de voormalige Stork-fabrieken in Amsterdam Noord.

Informatie over Weagree B.V.

Weagree toont innovatief leiderschap met een zeer gebruiksvriendelijke contractcreatieapplicatie voor het creëren van topkwaliteit contracten, waarmee juridische professionals hun prestaties optimaliseren. Weagree streeft naar voortdurende erkenning als expert op het gebied van contract drafting, en inspireert haar opdrachtgevers door een......
Lees meer over Weagree B.V.

Weagree B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op JuridischeVacaturebank.nl.

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank