Advocaat-stagiair(e) verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Dirkzwager
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 28-12-2017
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Juridische inhoud. Creatieve argumenten. Verzekeraars en verzekerden als cliënt. Procespraktijk. Intensieve opleiding. Sterk team. Spreken deze kernwoorden je aan? Lees dan snel verder. Wat ga je doen? Je gaat aan de slag in een praktijk op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Wij zoeken twee collega's met een specifieke belangstelling voor letselschade die er bewust voor kiezen om vooral de partij bij te staan die aansprakelijk gesteld wordt. Op een gemiddelde werkdag ben je vooral bezig met procederen. Je schrijft processtukken, bereidt zittingen voor en gaat (mee) naar de rechtbank. Verder krijg je de gelegenheid om te publiceren, zowel op onze Kennispagina als in wetenschappelijke tijdschriften. Ons doel is om van jou een topadvocaat binnen het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht te maken. Dat doen we door je intensief te begeleiden. Waar ga je werken? Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering in Arnhem. Onze landelijk opererende schadesectie staat vooral grote verzekeraars, assurantiemakelaars en overige bedrijven bij. De sectie is actief op alle facetten van het aansprakelijkheids-, schade- en verzekeringsrecht. Je kunt daarbij denken aan letselschade (o.a. werkgeversaansprakelijkheid), schadevergoedingsrecht, commerciële handelsgeschillen, productaansprakelijkheid, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid en allerhande verzekeringskwesties.

Gestelde eisen

Wie ben jij? Heb jij een passie voor het aansprakelijkheids- en/of verzekeringsrecht? Ben jij gedreven, zelfstandig en analytisch sterk en blijkt dit ook uit je studieresultaten? En krijg je er energie van om mooie juridische stukken op te stellen en creatieve argumenten te bedenken om de rechter van jouw standpunt te overtuigen? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer ook gerust als je een gevorderd advocaat-stagiair(e) bent.

Uren

40

Salaris

3172

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten: - een contract voor de duur van je advocaat-stage (meestal: 3 jaar en 3 maanden); - als je starter bent: een salaris van € 3.172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag); - een goede pensioenregeling; - een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding; - 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; - een laptop en een mobiele telefoon; - veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte Beroepsopleiding Advocatuur als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Informatie over Dirkzwager

Werken bij Dirkzwager advocaten & notarissen is werken bij één van de toonaangevende kantoren in Oost-Nederland, met 260 medewerkers (van wie ruim 110 juristen) en vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Het niveau van dienstverlening is hoog en past bij die toonaangevende positie. Dat geldt voor de adviezen, de service en de efficiëntie van......
Lees meer over Dirkzwager

Dirkzwager
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op JuridischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Juridische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Juridische.
 • Advocaat-medewerker aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

  Toegevoegd op 12-02-2018 door Dirkzwager

  Een nieuwe stap in je carrière. Passie voor aansprakelijkheidsrecht. Juridische inhoud. Werken voor verzekeraars. Procespraktijk. Ervaren team. Opleiden van jonge talenten. Vatten deze woorden samen wat jij zoekt? Dan zou je goed in ons team kunnen passen. Wat ga je doen? Je wordt advocaat-medewerker in onze algemene schadepraktijk. In een levendige proces- en adviespraktijk procedeer en adviseer je over allerhande aansprakelijkheidskwesties. Daarbij sta je aan de kant van de...

  Dirkzwager

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank