Advocaat-medewerker aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Dirkzwager
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 12-02-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Een nieuwe stap in je carrière. Passie voor aansprakelijkheidsrecht. Juridische inhoud. Werken voor verzekeraars. Procespraktijk. Ervaren team. Opleiden van jonge talenten. Vatten deze woorden samen wat jij zoekt? Dan zou je goed in ons team kunnen passen. Wat ga je doen? Je wordt advocaat-medewerker in onze algemene schadepraktijk. In een levendige proces- en adviespraktijk procedeer en adviseer je over allerhande aansprakelijkheidskwesties. Daarbij sta je aan de kant van de partij die aansprakelijk gesteld wordt. De focus in jouw praktijk ligt op letsel, meer in het bijzonder werkgeversaansprakelijkheid. Waar ga je werken? Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering in Arnhem. Onze landelijk opererende schadesectie staat vooral grote verzekeraars, assurantiemakelaars en overige bedrijven bij. De sectie is actief op alle facetten van het aansprakelijkheids-, schade- en verzekeringsrecht. Je kunt daarbij onder meer denken aan letselschade (o.a. werkgeversaansprakelijkheid), schadevergoedingsrecht, commerciële handelsgeschillen, productaansprakelijkheid en beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid.

Gestelde eisen

Wie ben jij? Als advocaat in het aansprakelijkheidsrecht heb je inmiddels de nodige ervaring (4 tot 8 jaar). Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je voelt je thuis in een omgeving met ambitieuze professionals die waarde hechten aan een fijne werksfeer. Je kunt zelfstandig werken en het lijkt je leuk om een bijdrage te leveren aan het opleiden van jonge collega’s.

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten: - marktconform salaris (mede afhankelijk van werkervaring); - een goede pensioenregeling; - een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding; - 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; - een laptop en een mobiele telefoon; - veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Informatie over Dirkzwager

Werken bij Dirkzwager advocaten & notarissen is werken bij één van de toonaangevende kantoren in Oost-Nederland, met 260 medewerkers (van wie ruim 110 juristen) en vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Het niveau van dienstverlening is hoog en past bij die toonaangevende positie. Dat geldt voor de adviezen, de service en de efficiëntie van......
Lees meer over Dirkzwager

Dirkzwager
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op JuridischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Juridische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Juridische.
 • Advocaat-stagiair(e) verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht

  Toegevoegd op 28-12-2017 door Dirkzwager

  Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Juridische inhoud. Creatieve argumenten. Verzekeraars en verzekerden als cliënt. Procespraktijk. Intensieve opleiding. Sterk team. Spreken deze kernwoorden je aan? Lees dan snel verder. Wat ga je doen? Je gaat aan de slag in een praktijk op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Wij zoeken twee collega's met een specifieke belangstelling voor letselschade die er bewust voor kiezen om vooral de partij bij te staan die...

  Dirkzwager

JuridischeVacaturebank.nl - Nieuwe juridische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe juridische baan of nieuwe collega's? Op de JuridischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

JuridischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank